Bouverie House

Bouverie House

The clients needed a larger kitchen dining space for their family.   Their interior was already very modern and the client wanted a side return to the rear outrigger of their Victorian terrace to be minimal and focusing on the connection to the rear garden and sky.  The frameless glazed roof and picture window brings plenty of natural light inside the deep plan of this house.  Fitted furniture was designed and constructed to create a seamless transition between the rear living room and kitchen and maximise the seating area for the table.  The clients chose a bronze colour slender framing for the rear doors to complement the oak and pale pink kitchen.

Images
Rear Extension
exterior
Image layout
2 across portrait fixed
Images
Interior
Balcony
Image layout
2 across portrait fixed
Images
Roof
Roof
Image layout
2 across portrait fixed
Images
Kitchen
Kitchen
Image layout
2 across (natural aspect ratio)